Borstcorrectie

Ook kunt u bij ons terecht voor borstvergroting, borstverkleining of borstspiervergroting. Indien u als vrouw niet tevreden bent met uw borsten, omdat deze te klein, te groot of bijvoorbeeld te slap zijn, dan kan een borstcorrectie bij ons een uitstekende uitkomst zijn. Ook voor mannen bieden wij een borstspiervergroting behandeling aan, ideaal voor mannen die mooie gespierde borsten willen hebben en de sportschool maar telkens geen resultaat biedt. 

Borstvergroting
Wanneer u als vrouw kleine borsten heeft, dan kan dit vervelend voor u zijn. Soms levert het zelfs psychologische klachten op. Een oplossing hiervoor is een behandeling voor borstvergroting bij ons. Bij deze behandeling brengen we speciale borstimplantaten in, waardoor uw grotere en vollere borsten kunt krijgen. We kunnen ook normale borstcorrectie toepassen om bijvoorbeeld verslapte borsten weer in hun oude vorm te krijgen. Dan krijgen verslapte borsten wat extra vulling, zodat ze weer steviger van vorm worden. Zo kunt u borsten krijgen waar u naar verlangt.

Borstverkleining
Wij zijn ook specialist in behandelingen voor borstverkleining. Te grote borsten kunnen fysieke klachten opleveren, zoals pijn in de nek, rug en schouder. U zou ook een borstverkleining kunnen overwegen omdat u met grote borsten psychologisch niet zo goed voelt. Met een kleinere cupmaat zult u zich dan veel beter voelen. Door borstverkleining krijgen uw borsten tevens een andere vorm, waardoor uw borsten niet alleen kleiner maar ook mooier kunnen worden. Zowel voor fysieke lichamelijke klachten als psychologische klachten is een borstverkleining bij ons dé ideale oplossing. 

Borstspiervergroting
Wilt u als man een gespierde borstkas, maar heeft u geen zin om naar de sportschool te gaan, of heeft krachttraining geen effect op u? Dan is een behandeling voor borstspiervergroting bij ons een uitstekende uitkomst. Door inbreng van speciale implantaten, kunt u na de operatie al gelijk gespierde borsten krijgen, waar u altijd al naar verlangde. En dit zonder maanden of zelfs jarenlang met zweet en tranen krachttraining te verrichten, maar door gewoon simpel bij ons een behandeling te ondergaan.

Klinieken waarmee wij werken
 • Medical Park
  Medical Park
 • Memorial Hospital
  Memorial Hospital
 • Medicana International
  Medicana International
 • World Eye Hospital
  World Eye Hospital
 • Florence Nightingale
  Florence Nightingale
 • Anadolu Medical Center
  Anadolu Medical Center
Laat u bellen door ons
Voor meer informatie over onze diensten kunt u zich laten bellen door ons.
Verstuur