Gezichtscorrectie

Het gezicht is voor veel mensen ongetwijfeld het meest belangrijke deel van het lichaam. Het gezicht is namelijk het eerste waar we als mens naar kijken. Ogen, oren, mond, neus, lippen en de kaaklijn moeten allen met elkaar in balans zijn om zo een prachtig mooi symmetrisch gezicht te vormen. Wij kunnen voor u dat prachtige symmetrische gezicht realiseren door uitstekende gezichtscorrecties uit te voeren, naar uw specifieke eisen en wensen. We zijn gespecialiseerd in diverse gelaatscorrecties, van kleine ingrepen zoals een ooglidcorrectie tot grotere ingrepen zoals een facelift. Tegenwoordig is bijna alles mogelijk, u kunt uw gezicht volledig aanpassen naar uw wensen! Hieronder ziet u alle alle behandelingen die wij uitvoeren. 

Ooglid Correctie
U kunt hangende oogleden hebben, die zowel nadelen heeft voor uw zicht als voor uw uiterlijk. Dit kan nog erger worden als ook de onderoogleden verslapt zijn en er wellicht wallen zijn ontstaan onder uw ogen. Voor dit probleem kunnen wij een ooglid correctie uitvoeren, waardoor u weer een optimaal zicht krijgt en een nieuw uiterlijk. We zullen eerst kijken of een ooglidcorrectie bij u mogelijk is, waarbij we gratis advies geven over de mogelijkheden.

Oorcorrectie
Indien u flaporen heeft, dan kan dit een groot probleem voor u vormen, met soms zelfs psychologische problemen als gevolg. Wij kunnen dit probleem oplossen door een keurige oorcorrectie uit te voeren. De flaporen kunnen wij zo volledig wegwerken, zodat al uw psychologische problemen in een keer verdwijnen. U zult verbaasd zijn over resultaat. 

Voorhoofdslift
Wanneer uw wenkbrauw wat naar beneden is afgezakt, dan kunnen wij een voorhoodslift behandeling uitvoeren. Afgezakte wenkbrauwen kunnen reden zijn voor psychologische problemen omdat dit leidt tot een minder mooi uiterlijk. Bij een voorhoofdslift wordt het voorhoofd samen met de wenkbrauwen naar boven verplaatst. Een voorhoofdslift kan ook een oplossing zijn voor als u uw fronsrimpels kwijt wilt. Een voorhoofdslift kan dan die spiertjes die deze fronsrimpels veroorzaken, verwijderen. 

Facelift
Iedereen wilt wel jong blijven en daarmee voor altijd een prachtige jonge huid hebben. Wanneer het huid ouder wordt en er rimpels ontstaan, kan dit een reden zijn om voor een facelift behandeling te kiezen. Bij een facelift worden al uw rimpels verwijderd en krijgt uw huid weer jonge stralende vorm weer terug. U zult er een stuk jonger uitzien en zo zult u zich zeker ook voelen! Een facelift kan ook worden uitgebreid tot een hals facelift waarbij het gehele gezicht samen met de hals bij de operatie centraal staan. Door de facelift zult u een grote stap terugzetten in de tijd.

Lipvergroting
De mond is een belangrijk deel van het menselijk gezicht. Vooral de vorm en grootte van de mond bepalen een groot deel van het gezichtskarakter. Een vollere lip kan het gezichtsuiterlijk aanzienlijk mooier maken. Als je een vollere lip wilt, dan kan een lipvergroting een oplossing zijn. Er zijn verschillende methodes om de lippen voller te maken. Dit kan zowel gebeuren door het opvullen van eigen lichaamsvet, ook wel lipostructuur genoemd. Ook injectables kunnen voor een mooi resultaat zorgen voor uw lippen.

Neuscorrectie
U kunt ontevreden zijn over uw neus. Wanneer uw neus te groot, te klein of te lang is in verhouding van uw gezicht, dan kan dit erg storend overkomen. De neus is tenslotte een opvallend deel van het menselijk gezicht. Hiernaast kunnen ook lichamelijke problemen een reden zijn om wat aan de neus te doen. Wanneer de vorm van de neus niet correct is, kan dit hoofdpijn veroorzaken. Voor zowel lichamelijke problemen als psychologische problemen, kunnen wij een neuscorrectie uitvoeren, zodat u weer een neus heeft die in perfecte verhouding is met de rest van uw gezicht. 

Botox
Botox, afgekort voor Botuline-Toxine, is een zeer populaire behandelmethode om uw rimpels weg te werken. Rimpels in uw gezicht ontstaan door het aanspannen van spiertjes die vlak onder de huid zitten. Vaak zijn dit fronsrimpels op uw voorhoofd. Botox blokkeert dan het aanspannen van de spiertjes. Mensen die veel fronsen, kunnen onbewust een negatieve gezichtsuitdrukking hebben. Fronsrimpels kunnen worden weggewerkt door Botox, waardoor u weer een stralende gezichtsuitdrukking krijgt.

 

 

Klinieken waarmee wij werken
 • Medical Park
  Medical Park
 • Memorial Hospital
  Memorial Hospital
 • Medicana International
  Medicana International
 • World Eye Hospital
  World Eye Hospital
 • Florence Nightingale
  Florence Nightingale
 • Anadolu Medical Center
  Anadolu Medical Center
Laat u bellen door ons
Voor meer informatie over onze diensten kunt u zich laten bellen door ons.
Verstuur