Lichaamscorrectie

Voor een mooi lichaam kunt u sporten en gezond eten. Maar feit blijft dat niet alles in uw lichaam op te lossen is door een gezond eetpatroon of door te sporten. Wanneer dit het geval is, dan kunt u bij ons terecht waar een van onze lichaamsbehandelingen een uitstekende oplossing voor u zijn. HQ Medical Travel is gespecialiseerd in verschillende soorten lichaamsbehandelingen, waaronder liposuctie en buikwandcorrectie. Liposuctie kan een ideale oplossing zijn voor als u veel sport maar toch bepaalde vet in uw lichaam niet zelf kwijt kunt raken.

Liposuctie
Liposuctie houdt letterlijk in dat vet wordt weggezogen. Vet kan zich overal in het lichaam ophopen en kan daardoor klachten opleveren. Bij vrouwen stapelt dit vet zich vaak op rond de buik, heupen en bovenbenen. Sommige vetophopingen staan dan niet in goede verhouding tot uw lichaam. Bovendien kan het vet vaak moeilijk verdwijnen door te gaan diëten. Door middel van liposuctie of liposculptuur kan al het vet in ongewenste plekken van uw lichaam worden verwijderd. 

Armlift
Door veroudering kan de huid van de bovenarm behoorlijk uitgerekt zijn. Dit is een typisch ouderdomsverschijnsel. De bovenarmen zijn dan slapper, doordat de huid dunner wordt en de spieren aanzienlijk verslappen. Wanneer dit storend is en of tot psychologische klachten leidt, dan kan u bij ons kiezen voor een armlift. Bij een armlift is het doel om alle overtollige huid te verwijderen, zodat u weer een mooie frisse huid krijgt bij uw armen. Wanneer de oorzaak van het probleem meer ligt bij ophoping van vet, dan is een alternatieve behandelmethode liposculptuur. Deze behandelmethode is tevens minder ingrijpend dan een armlift. 

Buikwandcorrectie
Bij veroudering, zwangerschap of gewichtsverlies kan de huid op de onderbuik door verschillende redenen uitgerekt zijn. Een goede oplossing is dan een buikwandcorrectie. Wanneer een ophoping van huid zich rondom de navel bevindt, dan kan er een zogenaamde mini buikwandcorrectie worden uitgevoerd, die minder ingrijpend is dan een totale buikwandcorrectie. Een totale buikwandcorrectie is geschikt voor wanneer de buikwand in het geheel is verslapt. Een belangrijk advies hierbij is dat u het beste op het juiste gewicht bent, voordat u een buikwand correctie overweegt. Een buikwandcorrectie is namelijk geen alternatief voor het afvallen.

Klinieken waarmee wij werken
 • Medical Park
  Medical Park
 • Memorial Hospital
  Memorial Hospital
 • Medicana International
  Medicana International
 • World Eye Hospital
  World Eye Hospital
 • Florence Nightingale
  Florence Nightingale
 • Anadolu Medical Center
  Anadolu Medical Center
Laat u bellen door ons
Voor meer informatie over onze diensten kunt u zich laten bellen door ons.
Verstuur