Ogen Laseren

In Turkije uw ogen laten laseren. De afgelopen jaren hebben duizenden mensen een ooglaserbehandeling in Turkije ondergaan. Als belangrijkste reden voor deze keuze wordt vaak de lagere prijzen voor ooglaseren opgegeven. Misschien tegen verwachtingen in, wordt ook beweerd dat de ontwikkelingen op ooglaser gebied in Turkije verder zijn dan in Nederland. Daarnaast is een ooglaser behandeling ook prima te combineren met een vakantie in Turkije. Dit alles maakt ooglaseren in Turkije aantrekkelijk.

Lage prijzen ooglaser behandeling in Turkije

Ooglaseren in Turkije vele malen goedkoper is dan in Nederland. De prijzen in Nederland hebben de afgelopen jaren extreem hoog gelegen. Bedragen van meer dan 4.000 voor ooglaseren waren geen uitzondering. In Turkije kostte dezelfde behandeling ongeveer 1.500 euro. Een groot prijsverschil waardoor kosten technisch gezien een ooglaser behandeling in Turkije zeer aantrekkelijk is.


Kwaliteit ooglaseren in Turkije

Vaak wordt er onterecht getwijfeld aan de kwaliteit van een ooglaser behandeling in Turkije. Ook is men bang dat de hygiëne in de ooglaser kliniek in Turkije te wensen over laat. Veel mensen zijn dan ook verbaasd om te horen dat Turkije vooruitloopt  qua behandel methodes en apparatuur. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, zowel in Nederland als in Turkije zijn er goede en slecht klinieken. Het is dus van belang dat u de juiste kliniek kiest. HQ Medical Travel controlereert continu de klinieken die we aanbevelen Voor transparante informatie in Nederland voorafgaand aan een behandelingen in Turkije, kunt  u bij dus goed bij ons terecht.
Het Dunya oogziekenhuis (in Istanbul) is een voorbeeld van zo een prima intellingen, waar  sinds 1996 al meer dan driehonderdduizend ooglaser behandelingen uitgevoerd. De artsen hier zijn erg ervaren, omdat ze veel behandelingen uitvoeren. Bovendien is het laten laseren van uw ogen in Turkije goedkoper dan het laten laseren in Nederland. Dit komt door twee dingen. In Turkije liggen de loonkosten lager. Omdat er zoveel behandelingen worden uitgevoerd, worden de kosten van de dure apparatuur verdeeld over meerdere behandelingen. Tot slot wordt u binnen korte tijdbestek geholpen over gehele behandeling.
Een laserbehandeling in Turkije geeft niet meer risico dan een behandeling in Nederland. Of een laserbehandeling succesvol is, hangt af van de oogarts en de gebruikte apparatuur. Omdat het Dunya oogziekenhuis alleen specialisten aanneemt die kunnen werken met de meest moderne apparatuur, is het laten laseren van uw ogen in Turkije gewoon veilig. 


Voorcontrole in Nederland en de behandeling zelf in Turkije


Wat u kunt doen wanneer u uw ogen wilt laten laseren in Turkije is een voorcontrole te laten uitvoeren in Nederland door uw arts. HQ Medical Travel kan u dan aan de hand van een uitgebreid vooronderzoek adviseren voor welke kliniek in Turkije u het beste kunt kiezen. Indien u een uitzondering bent en uiteindelijk niet in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling, dan wordt dat u dat gewoon meegedeeld.


Nacontrole & herbehandeling in Nederland


De meeste nacontroles vinden pas een aantal weken of maanden na het ooglaseren plaats. Als u de behandeling in Turkije uitvoert zijn daar nacontroles in Turkije inbegrepen. Vaak zijn hier extra kosten aan verbonden. Mocht u om wat voor reden dan ook een herbehandeling nodig hebben, dan zult u in de meeste gevallen de kliniek in Turkije bezoeken waar u het ooglaseren heeft laten uitvoeren. De kans op nabehandeling is overigens zeer klein. Over het algemeen ligt dit om en nabij 1% van de gevallen.

Vakantie in Turkije combineren met ooglaserbehandeling

Een ooglaserbehandeling in Turkije is voor de meeste mensen goed te combineren met een vakantie in Turkije. Immers als u toch 2 weken in Turkije zit dan zijn er geen extra kosten voor de reis en het verblijf. De behandeling zelf kan er voor zorgen dat u een aantal uur of in het vervelendste geval een aantal dagen last heeft van uw ogen. U kunt dan even zonder dagelijkse verplichtingen in Turkije uitrusten tot alle eventuele irritaties voorbij zijn.

Klinieken waarmee wij werken
 • Medical Park
  Medical Park
 • Memorial Hospital
  Memorial Hospital
 • Medicana International
  Medicana International
 • World Eye Hospital
  World Eye Hospital
 • Florence Nightingale
  Florence Nightingale
 • Anadolu Medical Center
  Anadolu Medical Center
Laat u bellen door ons
Voor meer informatie over onze diensten kunt u zich laten bellen door ons.
Verstuur