<a href='http://www.hqmedicaltravel.com/Over-HQ-Medical-Travel.html'>Onze oplossingen zullen u altijd tevreden stellen</a> <a href='http://www.hqmedicaltravel.com/Over-HQ-Medical-Travel.html'>Onze top specialisten staan voor u klaar</a> <a href='http://www.hqmedicaltravel.com/Over-HQ-Medical-Travel.html'>Zowel lichamelijk als mentaal gelukkig zijn is dichter bij u dan ooit</a>
Over HQ Medical Travel

HQ medical travel is een reis aanbieder van medische en therapeutische behandel pakketten in Turkije. HQ medical Travel is zowel gespecialiseerd in de cosmetische tandheelkunde als in de plastische chirurgie. HQ Medical Travel beschikt in Turkije over een uiterst deskundig team van ervaren specialisten voor wie hoge kwaliteit zorg centraal staat. We onderhouden nauwe banden met zorg aanbieders in grote Turkse steden, en we zijn aangesloten bij de Turkse branchevereniging Healthcare Tourism Development Council (www.thtdc.org). Alle klinieken en ziekenhuizen zijn JCI geaccrediteerd en ISO gecertificeerd. HQ Medical Travel houdt zich aan alle regels omtrent hygiëne en kwaliteit.

Turkije is niet alleen een voorkeursbestemming voor zon, zee, strand vakanties, maar is ook hard op weg om een medisch toeristische voorkeursbestemming te worden in EurAzië. Nog weinig zorgconsumenten zijn ervan op de hoogte dat Turkije met een aantal van 42 thuishaven is van de op twee na hoogste aantal JCI geaccrediteerde medische faciliteiten wereldwijd, op de Verenigde Staten na. Trends wijzen uit dat de Turkse gezondheidszorg zal uitgroeien tot een medische hub, die zich kan meten met andere vooraanstaande bestemmingen zoals Brazilië voor Zuid Amerika, Singapore en Thailand voor Zuid Oost Azië, en Zuid Afrika voor het Afrikaans continent.


Missies:

· Een aandeel hebben in de vergroting van de tevredenheid van de Nederlandse zorgconsument door het leveren van een bijdrage aan de bestrijding van wachtlijsten, en door het bieden van betrouwbare zorg met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. 

· Bijdragen aan de marktwerking van de Nederlandse zorgsector en aan de bevordering van de keuzevrijheid van zorgconsumenten.

· De vraag van patiënten koppelen aan geschikte zorgaanbieders uit ons netwerk bestaande uit JCI geaccrediteerde privé klinieken en ziekenhuizen. 

· Een gelijkwaardige referentiepartner worden voor Nederlandse zorg instellingen en zorgconsumenten. Nederlandse zorgconsumenten bekend maken met de prima kwalitatief hoogwaardige mogelijkheden in Turkije.

· Bijdragen aan de bezetting van de omvangrijke private medische infrastructuur in Turkije.

· 
Bijdrage leveren aan de bewustwording van de samenleving ten aanzien van fysieke gezondheid, lichamelijke verzorging, en ontspanning.

Visie:

Wij zijn van mening dat verdergaande marktwerking in de Nederlandse zorgstelsel in het belang is van de patiënt, waar wij met behulp van meer internationale mobiliteit een bijdrage aan willen leveren. Daarom zetten we ons graag in voor een flexibelere zorgketen, waar externe partijen op gelijkwaardig niveau aan kunnen deelnemen. Voor de zorg sector wijzen de verwachtingen van kenners in de richting van een mogelijke groei in de zorgkosten door een tekort aan marktwerking en de verminderde beschikbaarheid van zorgkrachten onder invloed van de vergrijzing. Vanwege haar gunstige prijs-kwaliteitverhouding en geografische ligging mag Turkije zich rekenen tot één van de opkomende landen die als toevluchtsoord dient voor medische toeristen op zoek naar een zacht klimaat en comfort. 

 

Klinieken waarmee wij werken
 • Medical Park
  Medical Park
 • Memorial Hospital
  Memorial Hospital
 • Medicana International
  Medicana International
 • World Eye Hospital
  World Eye Hospital
 • Florence Nightingale
  Florence Nightingale
 • Anadolu Medical Center
  Anadolu Medical Center
Laat u bellen door ons
Voor meer informatie over onze diensten kunt u zich laten bellen door ons.
Verstuur