<a href='http://www.hqmedicaltravel.com/Waarom-wij.html'>Bij ons bent u vertrouwd</a> <a href='http://www.hqmedicaltravel.com/'>HQ Medical Travel</a> <a href='http://www.hqmedicaltravel.com/'>HQ Medical Travel</a>
Waarom HQ Medical Travel?

HQ medical travel neemt als Nederlandse vertegenwoordiger van de Turkse Vereniging voor Medisch Toerisme een voorhoederol bij de zorgbemiddeling vanuit Nederland naar Turkije. Het belangrijkste daarbij is het koppelen van de vraag van patiënten aan geschikte zorgaanbieders uit ons netwerk bestaande uit JCI geaccrediteerde privé klinieken en ziekenhuizen. In onze rol als aanbieder van zorg reis pakketen nemen wij veel lastige en tijdrovende werk uit uw handen. Direct corresponderen met betreffende klinieken en ziekenhuizen kan tijdrovend zijn en leiden tot frustratie vanwege een gebrek aan feedback, duidelijkheid en andere communicatieproblemen. Op deze manier is de patiënt sneller geholpen én de verruiming van de keuzevrijheid voor de Nederlandse patiënt consument bevordert het concurrentievermogen van de Nederlandse ziekenhuizen en klinieken.

In het geval van bemiddeling voor een behandeling met buitenlandse bestemming verwijzen Nederlandse zorgverzekeringen doorgaans naar Duitsland en België. Mocht u toch geïnteresseerd zijn in een behandeling waarmee een aanzienlijke verbetering van de prijs kwaliteit verbetering teweeg gebracht kan worden dan adviseren wij u om te overwegen naar Turkije te gaan. Dankzij onze innige banden met onze samenwerkingsverbanden én onze inkoop op grote schaal zijn wij bovendien in staat om aantrekkelijke kortingen te geven, met het oog op de promotie van Turkije als medisch toeristische bestemming.

We nodigen u graag uit voor een gesprek waarbij er op kantoor door de marketing medewerker en Turkije vertegenwoordiger zal worden gekeken naar de verschillende mogelijkheden voor verwijzing. Afhankelijk van uw vraag zullen wij dan onze behandel-reis-accommodatie pakketten aan u voorleggen. Uitgangspunt is om u in Turkije een betrouwbare, verzorgde en ontspannen medische ervaring aan te bieden die voldoet aan al uw wensen ten aanzien van deskundigheid en hygiëne.
 

TOELICHTING OVER DE OP ONZE WEBSITE VERMELDE BELANGRIJKSTE LIDMAATSCHAPSLOGO'S

Als dé not-for-profit voor de wereldwijde medische sector verstrekt The Joint Commission International (JCI) de meest erkende gezondheidszorg accreditatie voor globaal gevestigde ziekenhuizen. Joint Commission International heeft haar herkomst uit de Verenigde Staten en geeft in internationaal verband keurmerken uit op basis van grondige inspectie en controle van medische instellingen. Alle bij ons aangesloten ziekenhuizen en klinieken bezitten een JCI-accreditatie.

De behorende bij een JCI-accreditatie 10 gouden criteria:

 • Hygiënische verzorging bij faciliteiten
 • Correcte diagnosestelling
 • Inspectiecontroles door experts   
 • Patiëntvriendelijke dienstverlening      
 • Transparantie in informatievoorziening    
 • Tijdsgebonden dienstverlening
 • Ontbreken van medische schade   
 • Beschikking tot comfort
 • Bescherming van rechten
 • Geslaagde rehabilitatie

Als afgevaardigde lid van THTDC vertegenwoordigd HQ Medical Travel de Nederlandse tak van THTDC. THTDC staat voor de overkoepelende Turkse Vereniging voor de Ontwikkeling van het Medisch Toerisme. De vereniging is met haar 141 leden de grootste Turkse organisatie voor Medisch Toerisme. De leden bestaan uit nationale en internationale afgevaardigde bureaus en omvatten overheidsinstellingen, ziekenhuizen, klinieken, medisch toeristische bemiddelaars, reis agentschappen, hotels, spa en wellness centra en thermaal medische spa’s. THTDC wordt ondersteund door de overheid in Turkije.

De Turkse Gezondheids Fonds is een non-profit non-gouvernmentale organisatie wiens missie is om wetenschappelijke en sociale  ontwikkeling van de Turkse gezondheidszorg sector te dienen, ondersteuning te verlenen aan de effectieve uitvoering van gezondheidszorg diensten, en voorlichtingscampagnes en activiteiten te verlenen voor een gezonder Turkije.
 

De Medical Tourism Association is de eerste lidmaatschap georiënteerde international non-profit branche organisatie voor medisch toerisme en de globale gezondheidszorg industrie bestaande uit gevestigde internationale ziekenhuizen, zorg aanbieders, medische reis aanbieders, verzekeringsmaatschappijen, en andere geaffilieerde bedrijven en leden met een gemeenschappelijke doel om de hoogst mogelijke kwaliteit gezondheidszorg te verlenen aan patiënten in een internationale omgeving.
 

Klinieken waarmee wij werken
 • Medical Park
  Medical Park
 • Memorial Hospital
  Memorial Hospital
 • Medicana International
  Medicana International
 • World Eye Hospital
  World Eye Hospital
 • Florence Nightingale
  Florence Nightingale
 • Anadolu Medical Center
  Anadolu Medical Center
Laat u bellen door ons
Voor meer informatie over onze diensten kunt u zich laten bellen door ons.
Verstuur